Mer information om tunga lyft

Ledande på flytt med tunga lyft

Vi är ledande inom flyttransport och tunga lyft – inget problem är för stort eller tungt för oss. Vi är ett professionellt och serviceinriktat företag med kunden i fokus.

Våra medarbetare har genom åren flyttat det mesta och backar inte för några tunga lyft. Pianon, värmepumpar, hela köksutrustningar – allt är möjligt om de rätta kunskaperna, den rätta utrustningen och den rätta hjälpsamma och professionella inställningen finns. Vi är den perfekta samarbetspartnern när det gäller hantering av de riktigt tunga föremålen.

Välutbildade bärare

Våra bärare är välutbildade, starka, smidiga, försiktiga och uppmärksamma på omvärlden – vilket är grundläggande för att undvika olyckor som kan skada både personal och gods.

Vi arbetar med både sele och maskiner om det behövs. När behov finns använder vi kranbil.

Vi hjälper till med hela logistikkedjan, från tunga lyft till lagring och åkeritjänster. Vi kan erbjuda både helhetslösningar och mindre uppdrag till konkurrenskraftiga priser.

Alla företag behöver lyfta tungt

Alla stora och medelstora företag kommer någon gång att vara i behov av större flyttar som innebär tunga lyft. Exempelvis vid en ombyggnad, flytt till nya industrilokaler eller lastning av tungt gods i en hamn. Det är sådana lägen som man kommer att behöva en flyttfirma som har stor kompetens när de gäller de riktigt tunga lyften. Vi har både kompetensen och den rätta utrustningen, exempelvis kranbilar och starka och flexibla bärselar.

Kontakta oss gärna för mer information om de tjänster vi erbjuder när det gäller tunga lyft och andra flyttjänster. Vi tar fram en helhetslösning som passar just ditt företag.

Tunga lyft är lätta för oss – vi hjälper dig med flytten!