Tjänster

Utöver tunga lyft så erbjuder vi ett flertal andra tjänster inom flytt och logistik.

Kontorsflytt

Vi har flyttat kontor av alla möjliga storlekar, från enskilda firmor till arbetsplatser med flera hundra anställda. När det gäller flytt av företag är planeringen det viktigaste, det gäller att arbetet ska kunna flyta på ostört medan flytten pågår.

Utlandsflytt

Vi hjälper även till med flytt till utlandet. Dörr till dörr från Stockholm till hela världen, som är vårt arbetsfält. Vi har ett nätverk av agenter som hjälper till med flyttens olika led. Vi hjälper även till med pappersarbete som tullhandlingar och packlistor. Vi har även specialemballage för långa transporter med flyg eller båt.

Montering och riggning

Av våra medarbetare kan du får hjälp med den typen av riggning som krävs vid tunga arbeten. Exempelvis kan vi rigga säkra ställningar, montera takfästen och utföra andra typer av förarbete som kan krävas för mer avancerade och komplicerade lyft. Vi ser alltid till att projekteringen sker i samråd med ett skyddombud enligt de föreskrifter och regler som finns. 

Magasinering och återvinning

Hos oss är det möjligt att få helhetslösningar som underlättar vid flytt och tunghantering. Vi hjälper gärna till med magasinering och återvinning i de fall som det behövs.

För oss är det självklart att tänka på miljön och vi sorterar och återvinner sådant som du vill bli av med. Vi kan också reparera eller skäna sakerna till välgörande ändamål eller liknande ifall det önskas. 

Tunga lyft är lätta för oss – vi hjälper dig med flytten!