Tunga Lyft

Vi lyfter det tunga när du flyttar

Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Utöver tunga lyft så erbjuder vi ett flertal andra tjänster inom flytt och logistik

Flyttstädning

Behöver du hjälp med att städa inför en flytt? Även här kan vi stå till tjänst, avdragsgillt enligt RUT förstås.

Vi tar hand om din flyttstädning så att du istället kan ägna dig åt flytten till ditt nya hem. Att flytta är en på flera sätt krävande uppgift  – du måste se till att städningen är noggrannt genomförd och att alla saker packas så att inget skadas. Vi har kompetensen att utföra en säker och trygg flyttstädning utan slarv. 

Vi lämnar kvalitetsgarantier och åtgärdar omedelbart de fel som påpekas vid besiktningen. Vår städning följer en detaljerad checklista och vi putsar givetvis även fönster vid behov. Vi kan garantera ett gott resultat och strävar alltid efter ett gott kundbemötande.

flyttstädning

Kontorsflytt

Vi har flyttat kontor av alla möjliga storlekar, från enskilda firmor till arbetsplatser med flera hundra anställda. När det gäller flytt av företag är planeringen det viktigaste, det gäller att arbetet ska kunna flyta på ostört medan flytten pågår.

Privatflytt

När det handlar om en privatflytt sätter vi kunden i första rummet. Kundens egna önskemål sätts i fokus och det är kunden som väljer vilka av våra tjänster som ska utnyttjas. Vi erbjuder självklart kostnadsfri besiktning inför privatflytt.

Utlandsflytt

Vi hjälper även till med flytt till utlandet. Dörr till dörr från Stockholm till hela världen, som är vårt arbetsfält. Vi har ett nätverk av agenter som hjälper till med flyttens olika led. Vi hjälper även till med pappersarbete som tullhandlingar och packlistor. Vi har även specialemballage för långa transporter med flyg eller båt.

Budtjänster

Vi utför även stadsbudskörningar i hela Stockholmsområdet. Vi kan transportera allt från enstaka möbler till hela bohag. Alla våra flyttjänster utför vi till konkurrenskraftiga priser och med så liten miljöpåverkan som möjligt.

Tunga lyft är lätta för oss – vi hjälper dig med flytten!