Om oss / ReferenserPålitlig flyttfirma i Stockholm

Vi är en flyttfirma med bas i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av flyttbranschens alla olika inriktningar. Privatflytt, kontorsflytt och inte minst tunghantering. Våra tjänster har konkurrenskraftiga priser och vi sätter fokus och kvalitet i fokus.

Personal med gedigna kunskaper

Alla som arbetar hos oss har gedigna kunskaper och fleråriga erfarenheter från fältet. Vi kan utan att förhäva oss säga att vi kan det mesta som är värt att veta när det handlar om tunguppdrag. Vi är specialinriktade mot just tunga lyft som tar upp 90 procent av vår arbetstid. Vi har bara på några år i branschen visat att vi är här för att stanna. Vår mångsidighet gör att vi verkligen är ett företag för framtiden.

Våra anställda har sammanlagt över 50 års erfarenhet och vi har relevanta utbildningar inom alla uppdrag på marknaden.

Våra fordon är fullt utrustade för alla typer av uppdrag och kan vi kan ofta utföra ett arbete direkt på beställningen.

Personlig kontakt i fokus

Vårt arbete utförs alltid med en personlig kontakt med kunden, noggranna förberedelser samt riskbedömningar och analyser för att garantera säkerheten. Vi chansar aldrig och tar aldrig några onödiga risker under arbetet. Med korrekt arbetsklädsel, attityd, fokus på alla detaljer och stort tålamod skapar vi ett tryggt arbetsklimat.

Varje uppdrag är unikt och vårt erfarna team jobbar lugnt och tryggt och kontrollerar alltid vår utrustning noga. Vi följer alltid de lagar och föreskrifter som krävs för att utföra tunga lyft på olika typer av arbetsplatser och bostadsområden.

Vi kan erbjuda kundservice på mejl och talar igenom hela flyttproceduren ordentligt innan det kör igång. Vi skräddarsyr lösningar på alla former av flyttar.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri besiktning. Vi ger en offert efter era specifika önskemål.

Tunga lyft är lätta för oss – vi hjälper dig med flytten!